Wij zijn Hildesheim

Totaalleverancier van dranken, food en non-food

Groot door klein te blijven

Wij zijn groot geworden door bewust klein te blijven. Hierdoor krijgt u alle aandacht die nodig is om uw onderneming tot succes te leiden. Korte lijnen zijn daarvoor heel belangrijk. Heeft u vragen? Bij ons krijgt u direct antwoord!

Zeer ruim assortiment

Door de jaren heen hebben wij een groot assortiment gecreëerd. Met grote partners zoals Coca Cola en Depa bieden wij een heel divers scala aan producten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren!

Persoonlijke aandacht

Bij ons is persoonlijke aandacht de normaalste zaak van de wereld. Wij streven er naar om die samen met u te bereiken. U moet zich thuis voelen en weten wat u van ons kan verwachten. Bereikbaar zijn is toch heel normaal!

"Wat ik heel belangrijk vind binnen ons bedrijf is de persoonlijke aandacht en service naar de klant toe. Ons vaste team van chauffeurs en medewerkers doen elke dag hun stinkende best om u als klant naar tevredenheid te dienen, daarin zit onze kracht."

Leon Hildesheim

"Wat ik heel belangrijk vind binnen ons bedrijf is de persoonlijke aandacht en service naar de klant toe. Ons vaste team van chauffeurs en medewerkers doen elke dag hun stinkende best om u als klant naar tevredenheid te dienen, daarin zit onze kracht."

Leon Hildesheim

Al ruim een halve eeuw de totaalleverancier in de regio

Familiebedrijf Hildesheim

Op 1 januari 1963 werd ons bedrijf opgericht door Ben Hildesheim en zijn vrouw Leny. Vanuit de voorkamer van hun woning op de Balthasar Floriszstraat in Amsterdam verkochten ze gevulde koeken die met de bakfiets werden rondgebracht.

Een aantal jaren later moest de bakfiets plaatsmaken voor een heuse bestelbus om de vele klanten te bedienen. Dat waren toen o.a. de universiteit van Amsterdam, de gemeente Amsterdam en wat sportverenigingen.

Het assortiment breidde zich al snel uit met zoetwaren en chips. Het bedrijf groeide gestaag verder en in 1966 werd Amsterdam ingeruild voor Broek in Waterland. Ben en Leny zijn mijn ouders. In 1968 werd ik, Leon Hildesheim geboren.

Ook in Broek in Waterland stond de voorkamer vol met blikken koek, Marsrepen en chips. Ik ben er letterlijk tussen geboren en getogen.

Op 16-jarige leeftijd ben ik bij de zaak gekomen om samen met mijn vader het bedrijf te runnen en op mijn 23e heb ik het stokje overgenomen. Het lot lag nu in mijn handen!

Mijn drive was om onze klanten volledig te ontzorgen. En dat is gelukt! Met een team van vaste, trouwe medewerkers hebben we alles in eigen beheer zodat wij ons altijd kunnen aanpassen. Service is voor ons net zo normaal als bereikbaar zijn.

Vanuit Purmerend leveren we tegenwoordig werkelijk alles, want ú bepaalt ons assortiment en wij passen ons aan, niet andersom! Maar persoonlijke service gaat natuurlijk verder. U vindt het terug in alle facetten van onze samenwerking, van het meedenken tot een vlotte, correcte bezorging en natuurlijk de scherpe prijzen.

Ons hele team staat graag voor u klaar!

Enthousiast zoals ik ben en met een vriendelijke groet,
Leon Hildesheim


© Hildesheim 2023