Verhuur

U bent van plan om een groot feest te organiseren? 's Middag een kleine receptie met een bakje koffie, vervolgens genieten van een heerlijk buffet en 's avond vanaf een uurtje of 20:00 uur met de voetjes van de vloer op de muziek van een ervaren DJ die uw feest onvergetelijk maakt? Dat is zeker mogelijk!

Wij zijn niet alleen leverancier van dranken en etenswaren, maar verzorgen ook uw feesten en partijen. Heeft u bijvoorbeeld een receptie en daar wilt u staantafels voor? Geen enkel probleem. Maar ook tafels en stoelen voor een lunch of diner. Warmhoudgereedschappen, koelelementen, maar ook tapinstallaties en marktkramen!

Wilt u nog een stapje verder en uw feest tot een ongekend niveau tillen? Heeft u dan al eens aan een DJ gedacht? Wij hebben een aardig lijstje met ervaren DJ's die uw avond onvergetelijk maken. De hele avond muziek inclusief discoverlichting!

Wacht niet langer en begin met het organiseren van uw knalfeest!

Prijsopgave

Wilt u zich nog niet direct registreren als klant maar wel een prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op middels telefoon of email.

Prijsopgave aanvragen

Profiteer direct

Wanneer u klant wordt bij ons, profiteert u direct van de beste inkoopprijzen, op basis van uw wensen wordt er een offerte op maat gemaakt daarna kunt u direct bestellingen doen.

Klant worden

© Hildesheim 2023