Party & Events

Wij denken graag met u mee bij het organiseren van uw (bedrijfs)feest of evenement.

Al jarenlang wordt onze expertise naar volle tevredenheid ingezet en we zijn vol vertrouwen dat we ook u goed van dienst kunnen zijn. Samen schatten we in wat uw feest tot een succes gaat maken.

Onze zorg gaat zover als u wilt. Natuurlijk leveren we alle dranken gekoeld op locatie, en kunnen ook de catering verzorgen met alle toebehoren zoals servies en bestek of zelfs barbecues. En als u grote plannen hebt dan houden we de drank op temperatuur met koelkasten of zelfs koelvrachtwagens voor de grotere evenementen.

We plaatsen biertaps en indien gewenst uitgiftebarren. Wij zorgen voor voldoende voorraad zodat u niet mis kan grijpen, met de afspraak dat volle, niet aangebroken verpakkingen kosteloos retour mogen. Zo betaalt u nooit teveel, zo makkelijk is dat!

Het kan nog verder! Wij kunnen voor u licht en geluid verzorgen om uw feest kracht bij te zetten. We kennen diverse DJ’s in de regio die uw feest echt doen slagen.

Kortom: U geeft het feest, wij ontnemen u de zorg.

Hildesheim, succes verzekerd!

Prijsopgave

Wilt u zich nog niet direct registreren als klant maar wel een prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op middels telefoon of email.

Prijsopgave aanvragen

Profiteer direct

Wanneer u klant wordt bij ons, profiteert u direct van de beste inkoopprijzen, op basis van uw wensen wordt er een offerte op maat gemaakt daarna kunt u direct bestellingen doen.

Klant worden

© Hildesheim 2023