Drinks

Hildesheim is een volledig zelfstandige groothandel zonder binding aan inkooporganisaties.

Wat betekent dat voor u?

Wij zijn vrij in onze productkeuze dus kunnen wij ons richten op een assortiment dat u als klant bepaalt. Daarom is ons assortiment dranken oneindig groot en kennen wij geen minimale afname!

Door onze jarenlange ervaring in de markt met bewezen diensten hebben wij een enorm netwerk van fabrikanten en leveranciers opgebouwd die allen hun eigen specialisatie hebben op dit gebied.

Voor zowel frisdranken in alle denkbare verpakkingen als een compleet alcoholisch assortiment waaronder wijnen, bieren en gedistilleerde dranken kunt u bij ons terecht.

Frisdranken

Als agent van Coca-cola kunnen wij zeer scherpe prijzen en ondersteuning bieden. Een nauwe samenwerking met de grootste frisdrank fabrikant ter wereld is dan ook een pré!

Bieren en wijnen

Doordat wij nauwe samenwerkingen hebben met de grootste bierbrouwers van ons land kunnen wij werkelijk alles leveren om uw onderneming uniek in zijn soort te laten zijn.

Dit geldt ook voor de wijnen die wij leveren, waarbij het samenstellen van een mooi assortiment inclusief wijnkaarten een must is.

Maar ook voor de voor biologische streekbieren kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen bijvoorbeeld de exclusieve distributie van Bierderij Waterland en binnenkort zullen wij een nieuwe pils lanceren die zijn weerga niet kent!

Koffie

Daarnaast hebben wij ons eigen koffiemerk: Hildesheim wereldkoffie, een heerlijke koffie die u versteld zal doen staan door de smaak en prijsstelling.

U ziet het: wij varen onze eigen koers met ervaring en durf! Vaart u mee!?

Prijsopgave

Wilt u zich nog niet direct registreren als klant maar wel een prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op middels telefoon of email.

Prijsopgave aanvragen

Profiteer direct

Wanneer u klant wordt bij ons, profiteert u direct van de beste inkoopprijzen, op basis van uw wensen wordt er een offerte op maat gemaakt daarna kunt u direct bestellingen doen.

Klant worden

© Hildesheim 2023